Verjaardagsfeest

Happy birthday to you, happy birthday to you …

Blijft het bij het zingen van een liedje ’s ochtends, of wordt het een perfect verzorgd verjaardagsfeest? Sommigen laten de dag – onterecht – liever aan zich voorbij gaan, maar bepaalde verjaardagen zijn mijlpalen in het leven. En bij ‘wijmakenuwfeest.be’ zijn we ervan overtuigd: een reden om te feesten is er altijd.

Je wordt 40? 50? 60? Dan zeker!

Speciale gelegenheden vragen om speciale maatregelen. Alleen, hoe begin je daaraan? Hou je het verjaardagsfeest in de tuin? Lekker informeel in een tent? Welke kies je dan?

“Vandaag is de dag, hij komt maar één keer. Morgen dan is het vandaag al niet meer. Niet zeuren, geniet van het leven, het mag. Maar doe het vandaag, want vandaag is de dag”

– Toon Hermans

Je verjaardag hoort een feest te zijn!

Toch liever in een zaaltje, met lekker eten voor iedereen? Oké, maar hoe regel je dat zonder teveel gedoe?

Muziek? Een dj die de juiste snaar – jouw snaar van jaren terug – weet te raken en tegelijk het jonge volkje kan opzwepen? Een liveband is natuurlijk ook altijd top.

Ga je voor pintjes aan de bar? Gin is in. Bubbles zijn ook populair.

Vragen voldoende, zoveel is zeker. Volg je nog? Je verjaardag hoort een feest te zijn, geen opgave! Laat ons samen kijken – voor je helemaal het noorden kwijtraakt – hoe we van je geboortedag een verjaardagsfeest kunnen maken waar nog jaren over gesproken wordt.