Trouwfeest

Proficiat!
Jullie gaan trouwen.

Ongetwijfeld denken jullie na over de invulling van het huwelijksfeest. Sommigen dromen een half leven van die ene grote – de grootste! – dag. Een trouwfeest is iets om naar uit te kijken. Alleen, van een gewone dag de grootste en belangrijkste dag in jullie leven maken, vereist een beetje planning.

Het trouwfeest alleen al … dj oké? Locatie gevonden en gereserveerd? Inkleding? Catering? Fotograaf ook? En wie is de uitnodigingen en de gastenlijst uit het oog verloren?

Het lijstje is lang. Zeker als je alle praktische zaken zelf wil invullen.

Gelukkig nemen wij dat graag van jullie over. Met raad en daad begeleiden we jullie tot aan de openingsdans. Minstens. We starten vanuit jullie ideeën, dromen, wensen en verwachtingen en vullen die stelselmatig concreet in. Tot het perfect is.

Het eindresultaat is een trouwfeest zoals jullie het al lang in gedachten hadden. Zonder stress. En ons eindresultaat is voor jullie meteen een mooie start van het leven samen.

“Soms horen mensen duidelijk bij elkander. Je kunt het zien – die twee dat is een paar. De een is wel de één, maar ook de ander. Soms horen mensen zichtbaar bij elkaar”

– Toon Hermans

Wij verzorgen jullie belangrijkste dag!

Of het nu een klassiek huwelijksfeest is, of een alternatieve variant op maat. Prinselijk of compleet apart. Wij regelen, plannen en organiseren alles tot in de kleinste details. Samen, zoals afgesproken en zonder verrassingen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend eerste gesprek. We luisteren met plezier naar jullie verwachtingen.

Eén ding houden we altijd voor ogen: het is jullie belangrijkste dag!