Personeelsfeest

Zorg voor je medewerkers uit zich op heel veel manieren …

… en op tijd en stond een personeelsfeest organiseren, daarmee toon je waardering voor de inspanningen van je medewerkers.

Je kan daar vrijblijvend een pintje met een pistolet van maken, maar misschien doe je het liever meteen goed? Maak je er graag een beloning van voor de inspanningen van afgelopen jaar? Misschien is er een concrete aanleiding, een gelegenheid of een thema?

In alle omstandigheden is de eerste vraag: hoe pak je het aan? Stoelen aan de kant en feesten? Of mag het toch net iets meer zijn?

“Gelukkige werknemers presteren beter”
– Trends

Op een personeelsfeest leren werknemers – en eventueel ook partners – elkaar beter kennen. Op een informele manier, in een context die minder strak is dan de werkdag. Je creëert er verbondenheid door en plukt er in de toekomst sowieso de vruchten van. Tevreden medewerkers zijn gedreven medewerkers.

Een nieuwe vestiging die de deuren opent? Nieuwjaarsreceptie? Een jubileum te vieren?

‘Wijmakenuwfeest.be’ is ervan overtuigd dat elke reden goed is, op voorwaarde dat het dan ook goed georganiseerd is. Wij zijn niet aan ons proefstuk toe, kennen het klappen van de zweep, beschikken over een uitgebreid adresboekje en weten wie wanneer wat moet doen, en waar, om van je personeelsfeest een topevent te maken. Eentje waar nog lang over gesproken zal worden.

Gegarandeerd een totaalbeleving!

Contacteer ons voor een eerste vrijblijvende afspraak en een gesprek. We luisteren graag naar jouw ideeën. En geven jullie meteen daarna ook de onze. Op die manier wordt het voor jou ook echt feest.

Locatie, inkleding, catering, animatie, muziek … We zoeken het graag voor je uit. ‘Wijmakenuwfeest.be’ staat garant voor een totaalbeleving.