Babyborrel

Een babyborrel, daar komt veel bij kijken, en nu heb je andere zaken aan het hoofd…

Als aanstaande ouders – nieuw of ervaren – heb je het ongetwijfeld al gemerkt: het is druk in huis. Voor de geboorte is dat zo en dat zal niet snel veranderen. Straks mag de wereld het weten en wil iedereen zien wie het gezin is komen versterken. Papa’s en mama’s hebben evenwel ook andere zaken aan het hoofd.

Plan tijdig je babyborrel en nodig iedereen uit om zich aan jullie nieuwe spruit te komen voorstellen. Of beter nog: laat je babyborrel organiseren door ‘wijmakenuwfeest.be’ en geniet zelf vooral van alles wat jullie overkomt.

“Weken lag ik ondersteboven
nu sta ik eindelijk rechtop
en je zal het niet geloven
het hele huis staat op zijn kop”

Een babyborrel vindt doorgaans plaats tussen 6 en 8 weken na de geboorte en je maakt het zo groots, gezellig, uitbundig of kleinschalig als je zelf verkiest. In elk geval komt er een en ander bij kijken en daarvoor staan wij tot jullie dienst.

Met ‘wijmakenuwfeest.be’ zijn we niet aan ons eerste geboortefeest of babyborrel toe. We ontlasten jullie, nemen de praktische organisatie op ons en garanderen jullie een tot in de puntjes uitgewerkt topfeest. Alles gebeurt op maat en in overleg, dat spreekt voor zich.

Alles mag. Alles kan.

Wij noemen de dingen graag bij naam, staan open voor ideeën en houden van duidelijke afspraken.

Contacteer ons en maak het jezelf een beetje makkelijker. Gun jullie tijd om op krachten te komen, te genieten van elkaar en zorgeloos uit te kijken naar het topfeest dat eraan komt.

Tot binnenkort!